Opinion – Dokumentar "Shqiptaret e Afrikes se Jugut" (24 maj 1999)

 Opinion – Dokumentar "Shqiptaret e Afrikes se Jugut" (24 maj 1999)Nje emision nga Blendi Fevziu Rreth 150 vjet më parë 3 hollandëzë, 2 gjermanë dhe një portugez vendosi të lërë qytetin Cape në …

source

Related post